ES|EN|FR
Telčfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ple aprova el projecte de rehabilitació del futur teatre municipal
PUBLICAT Divendres, 27.10.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrňnic

Aquesta setmana hem rebut a l'Ajuntament de Canet, de mans de responsables de la Diputació de Barcelona, el projecte d'execució del Cafè Teatre Odèon.

proposta reforma Odèon Es tracta de tot el procés de rehabilitació de l'edifici de l'antiga Cooperativa i també de la urbanització de la plaça Colomer. El projecte ha estat finançat per la Diputació i encarregat a l'empresa Valeri Consultors Associats. La redacció ha estat a càrrec dels arquitectes Natàlia Bellés, Ignasi Rius i Narcís Roig.

 Amb el projecte, se'ns ha lliurat una maqueta en la qual es pot veure com quedarà l'edifici i el seu entorn, un cop estigui acabat tot el procés de rehabilitació. També uns plafons amb els detalls més gràfics del projecte. 

presentació maqueta Odèon El Ple extraordinari celebrat el passat 18 d'octubre va aprovar inicialment el projecte i també la realització de la primera fase de les obres.

Ja s'ha començat el procés de contractació de les obres. El cost total de la rehabilitació de l'edifici i de la plaça Colomer és de 4.118.146,92 euros.

proposta reforma Odèon

L'expedient iniciat per l'Ajuntament inclou la primera fase lot 1 de les obres. Això vol dir que es faran les obres d'enderroc i rehabilitació de l'estructura de tot l'edifici. El cost d'aquesta part és de 1.514.886,27 euros.

L'edifici Odèon es va inaugurar l'any 1923, a partir d'un projecte de l'arquitecte Rafael Masó. Ha estat referent de la cultura i les arts escèniques a nivell nacional, amb una gran projecció en el període conegut arreu per l'esclat de la nova cançó. L'any 1988 va tancar les portes.

Des d'aleshores, l'edifici ha patit un gran deteriorament. Avui està sense ús i té problemes estructurals greus. El 20 de desembre de 2002 l'Ajuntament va comprar-lo a la cooperativa Consum - Eroski. Des d'aleshores s'ha dut a terme un procés de recerca de finançament per poder aconseguir tirar endavant el projecte de recuperació del que reivindica la població, un espai per a la projecció de l'art i la cultura, en tots els seus vessants.

Informació relacionada
En breu també s'obrirŕ al trŕnsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unŕnimament al 6č plenari celebrat el 25 d'octubre
^