Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 13.11.2023
Intervenció policial

Dimecres passat, 8 de novembre, una veïna va aturar a una patrulla de la Policia Local, i els va explicar que feia uns moments quan estava al seu domicili, hi havia anat un senyor identificant-se com a instal·lador de gas. La senyora va declinar els seus serveis, ja que va sospitar que podia ser una estafa. La unitat policial va fer una recerca i va localitzar a la persona, va procedir a identificar-la i en va cursar la detenció, ja que estava en recerca per un jutjat. Una vegada es va procedir a comprovar totes les pertinences del detingut es van trobar eines, blocs de factures i un carnet d’instal·lador de l’empresa Nedgia. 

Realitzades totes les comprovacions es va detectar que el carnet d’instal·lador estava manipulat, el nom del carnet era d’una persona difunta i el DNI d’una senyora. A més, es tenia coneixement que el dia anterior s’havia produït una estafa per una revisió de gas, segons la denúncia coincidia les característiques físiques de la persona que l’havia realitzat amb el detingut.

Per tot això es va procedir a imputar un delicte d’estafa, delicte de falsificació de document mercantil, delicte d’intrusisme i delicte d’usurpació d’estat civil. 

El factor determinant d'aquesta detenció ha estat la col·laboració ciutadana, ja que l'alerta la va fer una veïna de Canet.