Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 22.05.2023
Dia 17 de maig

Les accions locals per al Dia contra la la LGTBIFÒBIA s'han centrat en la realització de Tallers de formació i sensibilització sexual a les residències de gent gran i lluint als balcons de diversos equipaments municipals la bandera de l'arc de Sant Martí. 


Dimecres passat, dia 17 de maig, s'ha celebrat el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA. Com a accions de conscienciació i sensibilització, a Canet hem dut a terme un treball de cooperació entre l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, l'Associació Chrysallis, i l'Àrea de Benestar emocional del CAP de Canet. Dilluns passat es van realitzar unes xerrades - taller de formació i sensibilització sexual, a les residències Sant Roc/Miramar i a la residència Guillem Mas, per tal de donar a conèixer la guia pràctica per incorporar la perspectiva LGTBI. Aquests tallers tant van anar dirigits a les persones professionals que desenvolupen la seva tasca en aquests centres sòcio-sanitaris com per a les persones que hi resdieixen. Les xerrades van anar a càrrec d'Estel Víudez i Luís Fernández.
 
D'altra banda, durant el dia 17 les banderes de l'arc de Sant Marti van penjar del balcó de l'Alcaldia i del balcó de Vil·la Flora i al vespre es va il·luminar la façana de la Biblioteca.

Entre el 17 de maig i el 28 de juny es repintaran els vials que ja estan pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí. I coincidint amb la Festa Major de Sant pere, a gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, es realitzarà la performance intervenció de carrer "Antenes en tens" a càrrec del duet "Les Mireies".