Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 09.03.2023
Espai multisensorial EBM

Les aules d'estimulació sensorial estan dissenyades per oferir estímuls sensorials controlats, espais tancats on generar estímuls visuals, auditius, tàctils... que ajudin a integrar aprenentatges i estimulació a través de tots els sentits.

 


L'Escola Bressol Municipal El Palauet de Canet de Mar, compta amb una aula multisensorial equipada gràcies a una subvenció de 20.531,98€ de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d'un espai que compta amb diferents materials com ara projector, tauleta, piscina de boles, dutxa de fibra òptica i difusor d'aromateràpia, entre d'altres. Tots els elements  estan interconnectats entre sí de manera que es permet que els infants experimentin i interaccionin a través de l'estimulació dels sentits.

Espai multisensorial EBM

Les mestres de l'EBM El Palauet han preparat una programació didàctica perquè tots els infants de l'escola la puguin utilitzar diverses vegades al llarg del curs. L'equipament també s'ha posat a disposició del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) i també de les escoles del municipi perquè puguin venir a fer sessions amb els alumnes més petits.

destacat notícia Aula multisensorial EBM

Durant el primer trimestre d'aquest curs la Diputació de Barcelona ha ofert també un assessorament als professionals, tant de l'Escola Bressol com d'altres escoles del poble, sobre l'ús i les potencialitats de l'aula.  Unes sessions on s'ha parlat dels objectius i els beneficis de treballar en aquestes aules, així com d'aspectes pedagògics i el rol dels professionals en aquest entorn d'aprenentatge.