Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 27.01.2023

Carrer XAró Baix LocalLa Policia Local de Canet de Mar informa que aquest dimecres 25 de gener s'ha procedit al desnonament del local ubicat al carrer Xaro Baix número 24 i la Policia Local de Canet de Mar ha acompanyat de la comitiva judicial fins a l'esmentat local.

Després de temps treballant de forma coordinada amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Local va procedir a realitzar identificacions i, un cop aribada l'ordre judical, dimecres 25 de gener es va poder dur a terme el desnonament. Durant l'acte, la Policia Local va estar acompanyada per la comitiva judicial. A l'entrada, es va identificar a les cinc persones que ocupaven l'espai. D'aquests, un d'ells tenia dues ordres judicials de recerca i detenció.

Durant l'actuació, a l'interior del local es van observar gran quantitat d'objectes de dubtosa procedència com: televisors, mòbils, ordinadors, Vehicles de Mobilitat Personals (VMP), etc. , els quals es van traslladar a comissaria de Canet de Mar, per poder identificar-los i classificar-los i esbrinar si la seva procedència és il·lícita.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar i del cos de la Policia Local volem agrair la col·laboració ciutadana, tan essencial per observar moviments estranys als immobles. Per aquest motiu, des de la Policia Local es demana que s'avisi de qualsevol indici que provoqui sospites, com ara llum a casa d'un veí que sabem que no hi és, sorolls de vidres trencats, l'observació de persones en actituds sospitoses, l'estacionament de vehicles no habituals a la zona, etc. Podeu contactar amb la Comissaria de Policia a través del telèfon 93 794 00 88 o del 092 si la trucada es fa des d'un telèfon fixe.