Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
'La Kanetenca' és una prova esportiva solidària, no competitiva, que es va celebrar el 31 de desembre de 2022
PUBLICAT Dijous, 26.01.2023
Donació La Kanetenca

Aquest dimecres 25 de gener, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Canet de Mar ha acollit l'acte d'entrega de la donació de 5.000 euros que 'La Kanetenca' i GEA XXI han fet a l'Associació Terra i Cel.

D'aquest import, 2.900 euros corresponen a la recaptació neta obtinguda de les inscripcions de les persones participants en la cursa, un cop descomptades totes les despeses d'organització de la prova. Per tal de poder fer la donació completa de la recaptació integra aconseguida, l'entitat solidària GEA XXI ha afegit a la donació una aportació de 2.100 euros.

Durant l'acte, Tomàs Jover i Josep Cortés, membres de GEA XXI, van destacar l'èxit de la convocatòria de l'edició d'enguany de la cursa, afirmant que "La Kanetenca s'està consolidant".

La presidenta de Terra i Cel, Loli Barros, que va venir acompanyada d'altres representants de l'associació, va afirmar que "les coses fetes amb el cor sempre surten bé". "Cal destacar i donar les gràcies a l'organització per haver fet realitat una cosa que semblava impossible: que les noies i nois que formen part de Terra i Cel poguessin participar en una cursa d'aquestes característiques", va afegir. Barros també va fer arribar a l'organització l'agraïment de les famílies. No només pel donatiu econòmic, sinó també per haver contribuït a donar visibilitat i normalitzar les patologies d'aquestes persones.

En representació de l'Ajuntament, també van assistir a l'acte les regidores Rosabel Madrid, Àngels Isart, Assumpta Revoltós i el regidor Josep Tenas. Les àrees d'Esports, Serveis Socials i Participació Ciutadana també van col·laborar amb l'organització d'aquesta cursa solidària.

Recordem que 'La Kanetenca' és una prova esportiva solidària, no competitiva, que es va celebrar el passat 31 de desembre a  Canet de Mar. Cada persona pot realitzar els 6 km del recorregut al seu ritme, corrent o caminant. Enguany, els i les membres de l'Associació Terra i Cel també hi van participar amb les seves cadires de rodes.