Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El moviment Urban Sketching està basat en el conegut dibuix 'in situ' i en el fet de fer-ho en grup, cadascú amb la seva tècnica preferida i generalment sobre d'un quadern.
PUBLICAT Dijous, 29.12.2022

Canet dibuixaFins al 8 de gener de 2023, podràs gaudir d'una selecció de dibuixos dels racons més emblemàtics de Canet de Mar a través de l'exposició 'Urban Sketching a Canet de Mar' organitzada per Canet Dibuixa.

En aquesta exposició hi trobaràs majoritàriament un recull de prints i d'impressions extretes de les llibretes, dels centenars de dibuixos i aquarel·les realitzats durant aquests darrers anys al nostre poble. A les vitrines de la sala, també hi ha exposats alguns dibuixos originals.

El grup d'Urban Sketching de Canet Dibuixa neix d'una trobada de dibuix a Girona on un parell de dibuixants de Canet es van trobar.

SketchersEl moviment Urban Sketching està basat en el conegut dibuix 'in situ' i en el fet de fer-ho en grup, cadascú amb la seva tècnica preferida i generalment sobre d'un quadern.

L'exposició es podrà visitar a la Sala Cultural Ramon de Capmany, del 22 de desembre fins al 8 de gener.

  • De dimarts a divendres: 18 a 20 h.
  • Dissabtes i diumenges: 12 a 14 h.
  • Tancat: 25 de desembre, 1 i 6 de gener.

Aquest dijous 29 de desembre, s'ha celebrat una trobada del grup Urban Sketching amb més de 42 participants de tot Catalunya. Cada dibuixant ha capturat allò que més li ha cridat l'atenció del nucli antic del nostre poble.

La trobada ha començat a les 10 del matí i a la 1 del migdia, un cop finalitzat el temps per dibuixar, els i les membres del grup s'han trobat a la Sala Ramon de Capmany per fer una posada en comú de les obres realitzades durant aquest matí.

A la trobada, hi ha assistit el regidor de Cultura, Pere Xirau que ha destacat la diversitat d'estils dels dibuixos presentats. També ha volgut agrair als i les participants les obres realitzades i l'esforç que hi ha darrera.

urban 1

imatge urban

grupal sketchers