Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 14.12.2022

imatge portada brigada jardineria joveDurant els mesos d’octubre i novembre, l’Ajuntament ha desenvolupat el projecte de Brigada Jove, en l’àmbit de la jardineria municipal.

El projecte, desenvolupat a través de l’empresa especialitzada El Brot, ha permès contractar a mitja jornada a 8 joves: un grup de 4, del 10 d’octubre al 4 de novembre; i un altre grup de 4, del 7 de novembre al 2 de desembre. A part de les 16 hores setmanals en jardineria, que comptava amb el suport d’un professional extern, el projecte també ha contemplat una hora i mitja de treball individualitzat i la Formació i Orientació Laboral (FOL), amb una educadora.

Aquest projecte, a través de la contractació, persegueix activar als i les joves participants i motivar-los per a la formació o recerca activa de feina. Encara que es tracta d’una experiència breu, per alguns d’ells ha significat la primera experiència laboral amb contracte.

La Brigada Jove de Jardineria ha treballat estretament amb l’equip de jardineria municipal. Gràcies a aquesta col·laboració s’han reforçat les tasques de manteniment habituals i s’han pogut realitzar altres tasques que difícilment es podrien haver assolit sense aquesta ajuda.

En concret, gràcies a la Brigada Jove de Jardineria, es poden observar millores al següents espais:

·         Parc de Can Gallina

·         Rial dels Oms

·         Parc Misericòrdia

·         Cementiri

·         Jardins de Vil·la Flora

·         Entorns Plaça Busquets, camí escolar

·         Jardins Entrada Autopista

·         Escola de música

·         Via Cannetum

·         Carrer Sant Iscle

·         Carrer Josep Baró

imatges brigada

ig jardineria

 

 Informació relacionada NOTÍCIA | Estrenem projecte: Brigada Jove de Jardineria