Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 30.11.2022
Reis 2021

Ses Majestats  els Reis de l’Orient van confirmar que el pròxim dijous 5 de gener faran la seva tradicional visita a Canet de Mar. Per aquest motiu, la Colla de Reis de Canet fa uns mesos que ja treballa per poder oferir una nova edició de la cavalcada de Reis. Tanmateix, no ens podem oblidar de donar la nostra carta al Missatger Reial que visitarà el nostre poble el 31 de desembre per recollir totes les nostres peticions i fer-les arribar a Ses Magestats.

missatger reial

El Missatger Reial farà la seva visita al nostre poble per poder recollir les cartes amb les peticions de les nenes i nens de Canet de Mar.

Dia: Dissabte 31 de desembre.

Hora: a partir de 2/4 de 12 del migdia

Lloc: Plaça 11 de setembre

Cavalcada de reis

Ses Majestats arribaran al nostre poble per passejar pels carrers principals de Canet amb les carrosses que la Colla de Reis ha preparat per a l'ocasió.

Dia: Dijous 5 de gener

Hora: A partir de les 6 de la tarda.

Lloc: Carrers de Canet.

Recorregut: Ronda Dr. Marià Serra, riera del Pinar, riera Buscarons, riera Gavarra (fins primera rotonda plaça Busquets) riera Gavarra i riera Sant Domènec (Biblioteca)

Caramels aptes per a persones celíaques.

recorregut

 Salutació i Audiència reialDia: Dijous 5 de gener

Hora: Un cop acabada la cavalcada.

Lloc: La salutació es farà des del balcó de la Biblioteca P. Gual i Pujadas. L'audiència serà a la tribuna instal3lada a la riera Sant Domènec.

 Visita de Ses Majestats a les casas 

La nit del 5 al 6 de gener, després de la cavalcada, un dels tres Reis de l'Orient pot venir a casa vostra per lliurar-vos els regals personalment.

Els Reis visitaran les cases de les famílies que ho desitgin entre les 9 de la nit i l'1 de la matinada. El termini per poder sol·licitar la visita acaba el pròxim dia 2 de gener de 2023.


Com que la del 5 de gener és una nit en què els Reis tenen molta feina, l'hora que es tria en el moment de fer la reserva és orientativa. Des de la Colla de Reis es posaran en contacte amb les famílies per tal de poder concretar més detalladament la visita.

El preu és de 25€ i s'ha de pagar al patge que acompanya el Reis durant aquella mateixa nit.

Fer la reserva:

Apunta't en línia a través d'aquest enllaç