Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 04.11.2022

Edifici Vil·la FloraL'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Canet de Mar ha rebut una subvenció de 200.000 euros procedent de la Diputació de Barcelona per poder executar les obres de rehabilitació de la façana a nivell de planta sota coberta de l'edifici de Vil·la Flora.

Aquestes obres estan definides al projecte de rehabilitació que ja va ser aprovat i que consisteix a canviar gran part de les finestres de l'edifici de titularitat municipal i millorar-les pel que fa a aïllament tèrmic i acústic. Concretament, la millora tèrmica té un cost de 120.000 euros i les tasques de millora acústica costen 80.000 euros.

Principalment, les actuacions programades se centren en la restauració del cantell del ràfec perimetral de la coberta, la restauració de les mènsules prismàtiques de suport del voladís i de les seves cornises inferiors, la restauració dels paraments horitzontals de l'intradós del voladís, la restauració dels paraments verticals pel que fa a la planta segona, i, finalment, la substitució dels baixants d'aigües pluvials de coberta de ferro colat i fibrociment per uns baixants nous de coure o zinc. La superfície total de l'actuació és de 456,75m² i tindrà un termini d'execució de 5 mesos.