Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Divendres, 28.10.2022
Festa halloween no autoritzada

La Policia Local de Canet de Mar i els Mossos d'Esquadra posen en alerta a la població i denuncien la convocatòria d'una macro festa de Halloween no autoritzada al Parc del Turó del Drac de Canet de Mar, prevista pel pròxim dilluns 31 d'octubre a la nit.

S'ha esbrinat que la convocatòria d'aquest esdeveniment que s'està duent a terme a través de diferents xarxes socials i que ja compta amb unes 250 persones apuntades.

Un cop fetes les comprovacions pertinents, s'ha constatat que aquesta festa, organitzada per particulars, no disposa de l'autorització municipal per poder-se realitzar. A més, a la convocatòria també es fa una crida a portar i consumir alcohol a la via pública.

La Policia Local i el cos dels Mossos d'Esquadra estan en contacte i treballant perquè aquesta festa il·legal no s'acabi duent a terme. Tanmateix, durant la nit i matinada de dilluns 31 d'octubre es faran controls a tota la població.

L'Ajuntament i la Policia Local recorden que està prohibit dur a terme festes o d'altres esdeveniments a la via pública sense prèvia autorització i que l'ordenança municipal de civisme prohibeix el consum d'alcohol a la via pública.