Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 09.09.2022

diada 21Aquest diumenge 11 de setembre, Canet de Mar celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb l'acte institucional d'hissada de la bandera de la balconada de l'edifici de l'Ajuntament i la tradicional ofrena floral al monòlit de la Plaça 11 de setembre.

L'acte estarà dividit en dues parts. A partir de les 10 del matí, davant de l'Ajuntament (carrer Ample, 11) es farà la tradicional hissada de la senyera. Seguidament, la rapsoda canetenca Cati Forcano farà la lectura del poema 'Ara mateix' de Miquel Martí i Pol i l'ex-secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joan Anton Camuñas serà l'encarregat de fer el parlament en representació de la societat civil canetenca. Aquesta primera part de l'acte, acabarà amb el parlament institucional de l'alcaldessa, Blanca Arbell.

Finalment, la comitiva es desplaçarà fins a la Plaça 11 de setembre on l'Ajuntament, partits polítics, entitats i associacions duran a terme la tradicional ofrena floral al monòlit commemoratiu instal·lat a la mateixa plaça.

L'Orfeó Misericòrdia i el Cor Assai seran els encarregats d'interpretar el Cant de la Senyera i 'el Cant dels Segadors'. Durant l'acte, a la Plaça 11 de setembre, també hi haurà una actuació de la Colla Sardanista Creixent.

 Imatges de l'acte i l'ofrena floralAccedeix al recull d'imatges de l'acte institucional de la diada i la tradicional ofrena floral, a través d'aquest enllaç.