Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El període de matrícula comença el dilluns 29 d´agost de 2022
PUBLICAT Dimecres, 07.09.2022

unedUn any més, iniciem els cursos de la UNED Sènior de Canet de Mar, adreçats a persones majors de 50 anys.  Podeu consultar la informació i els temaris a través de la pàgina web de la UNED Barcelona

Les classes començaran la primera setmana d’octubre de 2022. Tots els cursos es faran presencialment a l'Escola de Teixits (Plaça Indústria, 1, Canet de Mar) en horari de 6 a 8 de la tarda. A la vegada, també es retransmetran on-line a través de la plataforma Zoom, per si algun alumne prefereix seguir-los en aquesta modalitat. 

La matrícula de cada curs val 40€. Però per als alumnes majors de 65 anys que vulguin seguir el curs només on-line, sense dret a assistir presencialment a classe, hi ha un descompte del 50% al preu de la matrícula. En aquest cas, el preu per curs és de 20€. 

Important: Un cop feta la matrícula, si per qualsevol motiu es vol anul·lar, s’haurà de comunicar mitjançant Instància a l’Ajuntament de Canet de Mar abans de l’inici del curs, per tenir dret a la devolució del 50% de l’import de la matrícula. 

A partir d’aquest curs, no cal aportar fotografies perquè ja no es faran els carnets de la UNED Sènior. Tot i així, si alguna persona necessita el carnet d’estudiant, pot demanar-lo a la oficina de la UNED Sènior Canet situada a Vil·la Flora (Tel. 93 795 46 25). 

 Procés de matriculació:  

El període de matrícula comença el dilluns 29 d’agost de 2022. 

La matrícula es pot fer de 2 maneres: 

  • A l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Canet de Mar. (C/ Ample, 11.) Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h. El pagament s’ha de fer amb targeta bancària. La OAC no pot cobrar en efectiu. IMPORTANT: Del 29 d’Agost al 9 de setembre, pel que fa a les matrícules de la UNED, s’haurà de demanar cita prèvia (Tel. 93 794 3940).  A partir del dilluns 12 de setembre, no serà necessari demanar cita prèvia i es podrà anar directament a fer la matrícula a la OAC. 

 

  • Mitjançant Instància en línia a través de la web de l’Ajuntament. En aquest cas heu d’omplir la fitxa de matrícula i enviar-la telemàticament a través del següent enllaç:  
    Instància genèrica - Ajuntament de Canet de Mar (seu.cat)  

Quan rebem la vostra sol·licitud, us enviarem per e-mail una Carta de Pagament, i tindreu 10 dies per anar a fer l’ingrés del preu de la matrícula a una oficina del Banc de Sabadell. Un cop fet el pagament, heu de fer una foto al comprovant, conforme heu pagat, i enviar-la juntament amb les vostres dades a l’e-mail: info@canet.uned.es. 

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la delegació de la UNED Sènior a Canet, ubicada a Vil·la Flora, al telèfon 93 795 46 25, o per e-mail: info@canet.uned.es.