Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
És molt important informar el cos policial si s'és testimoni d'una conducta sospitosa o si es presencia un delicte
PUBLICAT Divendres, 29.07.2022

Persiana casaDes de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Canet de Mar, la Policia Local treballa cada dia per oferir els millors serveis i actuacions per tal de fer de Canetun municipi segur. En aquest sentit, des del cos policial es demana a la ciutadania col·laborar conjuntament per tal de poder garantir la seguretat dels domicilis en dates tan assenyalades com les vacances d'estiu.

Alguns ciutadans aprofitaran aquests dies de festa per marxar de vacances, però cal tenir presents aquests consells que ens ha fet arribar la Policia Local per tal d'evitar ensurts. També, és molt important informar el cos policial si s'és testimoni d'una conducta sospitosa o si es presencia un delicte. D'aquesta manera, els agents policials podran dur a terme una actuació ràpida i eficaç.

 Consells seguretat domicili 

 • No fer difusió de què marxeu de vacances i molt menys quins dies sereu fora. 
  • No deixar un missatge al contestador anunciant les vacances.
  • No explicar a les xarxes socials que marxa de casa.
    
 • No baixar fins a baix totes les persianes fent la sensació de tancat. Deixar alguna amb escletxes o, si un familiar pot anar, que les pugui i les baixi periòdicament.
   
 • Si algun veí o familiar pot, que reculli la correspondència de la bústia cada dos o tres dies.
   
 • Posar un temporitzador, programar-lo de manera que algun llum exterior i/o interior s'encengui quan es faci fosc i s'apagui a mitjanit.
   
 • Si algun familiar, amic o veí sap que sou fora, quan reculli la correspondència, si observa qualsevol canvi extern de l'habitatge que pugui fer pensar que hi han entrat, que avisi a la Policia Local, al 092 si és des d'un telèfon fix o al 93 794 00 88.
   
 • Si han entrat al domicili, no s'ha de tocar res per tal que no desapareguin les possibles empremtes i d'altres indicis que permetin identificar-ne els autors.
   
 • Si no aneu de vacances i observeu persones desconegudes pel vostre carrer que es fixen molt en les cases, que passen repetidament o qualsevol altra actitud anormal, cal que també us poseu en contacte amb la Policia Local.