Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 07.07.2022
foto segell biosphere maresme - cedida

Canet ho ha obtingut juntament amb 95 empreses i entitats públiques turístiques del Maresme, per la seva gestió turística respectuosa amb el medi ambient, la cultura i l'entorn social.

Al nostre municipi han rebut el reconeixement l'Oficina de Turisme i el Càmping El Globo Rojo.


El projecte, nascut al 2017 i impulsat per la Diputacio de Barcelona amb l’Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerc de Barcelona, va incorporar l’any 2019 a l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Turisme de Barcelona. L’objectiu és reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona.
 
El Compromis basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.
 
Les empreses que obtenen la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle poden sol·licitar el Safe Travels (viatges segurs) al Consorci Turisme de Barcelona. Aquest segell és el primer homologat a escala mundial i permet reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que duguin a terme accions de prevenció i higiene contra la COVID-19, amb l’objectiu de generar espais segurs per als viatgers.
 
El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere, respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.
 
L’acte de lliurament de les certificacions i distincions del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere, també ha suposat la cloenda del conjunt d’activitats dedicades al mes de la sostenibilitat a traves de la campanya “ sostenibilitat turística. Juny 2022”
 
A Canet de  Mar li han lliurat aquest segell  a l'Oficina de Turisme i al Camping Globo Rojo. Enhorabona!