Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 27.06.2022
Prova Acces GM - Escola Adults Maria Saus

Excel·lents resultats a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i també als cursos de llengües, amb un total de 205 alumnes.

El passat mes de maig, l'Escola d'Adults Maria Saus va acompanyar els seus alumnes a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. Els resultats són molt satisfactoris, a la prova d’accés a grau mitjà van aprovar tots els alumnes que s’hi van presentar menys un i en el cas de la prova d’accés a grau superior només 2 persones no van aconseguir l'aprovat. 

El Departament d'Educació convoca les proves d'accés a cicles formatius només una vegada l’any i l’alumnat ha d’estar molt preparat perquè no hi ha recuperació. Per tant, és una prova molt exigent on els nervis són molt presents. Per aquest motiu des de l’Escola d’Adults Maria Saus es fa l’acompanyament no només durant tot el curs amb la formació, sinó també en l'important dia de la prova. 

Pel que fa a la resta de cursos que imparteix l'escola, aquest 21 de juny han finalitzat de forma molt satisfactòria. Una setantena d'alumnes han obtingut el seu certificat d'aprofitament, que els ajudarà a millorar el seu currículum, a adaptar-se a l'entorn pel fet de conèixer les llengües oficials i a regularitzar la seva situació administrativa. 

Durant aquest 2021-22, han realitzat cursos amb l'Escola d'Adults Maria Saus un total de 205 alumnes, als quals des de l'Àrea d'Educació es vol agrair la confiança dipositada en l'Escola i felicitar-los perquè tot i els reptes personals, laborals i els derivats de la situació generada per la COVID, han assolit el procés d'aprenentatge amb excel·lència. 

Vegeu totes les fotografies dels grups del curs 2021-22 a l'àlbum que hem creat a Flickr.
 

Àlbum fotos Escola Adults 21 22