Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 27.06.2022
Poesia i més

Aquest any tornem a obrir el Festival i ho fem dins la celebració de la Festa Major de Sant Pere. Arrenquem aquest dimarts 28 de juny, amb el programa següent:

- 20h Raquel Pena
- 20:30h Biel Mesquida, Antonia Vicens i Antoni Cuenca
- 21:30h Clara Poch i Marçal Calvet

El Poesia i + és el Festival d'Estiu que ens ofereix la Fundació Palau i Fabre. Des de l'any 2016 es programa l'obertura del Festival Poesia i + a Canet de Mar, amb gran èxit de públic, i any rere any es consolida en el calendari estival una proposta de qualitat en relació a la poesia i la música al nostre municipi.

El programa de demà és:

- 20.00 hores Raquel Pena
Raquel Pena, que prové de l’àmbit de la filosofia, també ens ha sorprès amb una manera de recitar enèrgica i segura. Obrirem el POESIA i + 2022 amb els versos del seu debut poètic, recitats amb contundència i en alguns moments acompanyats de les composicions musicals d’ETHR.

- 20.30h Biel Mesquida, Antonia Vicens i Antoni Cuenca

Els mallorquins Antònia Vicens i Biel Mesquida pugen a l’escenari acompanyats pel contrabaixista Antoni Cuenca per regalar-nos un bon grapat de versos dits amb tota la força del cor i de la gola.
Antònia Vicens, recita de memòria poemes punyents i estremidors;
Biel Mesquida, compartirà el seu Carpe momentum amb nosaltres en aquesta primera nit de festival.

- 21.30h Clara Poch i Marçal Calvet

La proposta de Poch i Calvet és fresca i atrevida, uneix l’expressivitat del circ amb la clarividència de la veu, un món musical ampli i ple de matisos amb uns textos colpidors que transiten, amb facilitat, per molts terrenys diferents. Una proposta per escoltar de prop que tancarà aquesta primera nit de festival.  

Tots els abonaments i entrades es poden adquirir a la pàgina web del festival www.poesiaimes.cat.