Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 14.06.2022

Han estat tres dies de campionat celebrat aquest inici de juny, a les instal·lacions del Club Mar i Vent de Canet de Mar. 

La primera jornada va haver de començar amb més d'una hora de retard a causa de la manca de vent. Tot i arrencar, l'activitat es va haver de suspendre per aquesta mateixa causa, ja que sense vent, la competició no és viable. 

La segona jornada ja es va poder disputar. Nina Esteve del Tamariu, en Primera categoria i Rafael Perera del Natació Barcelona en Segona categoria, van ser els guanyadors aquest dia. El podi de la Primera categoria el van completar Oriol Castellà del Sant Antoni i Jordi Dalmau de l'Altafulla. Pel que fa a la Segona categoria, completaren el podi Alex DePoorter del Sant Antoni i Joan Josep Vidal del Masnou. 

campionat catalunya patí vela - cedida

A la tercera i última jornada, celebrada el dia 6 de juny, que era festiu a Catalunya, hi participaren 115 patins a vela. Jordi Arànega del Cubelles, en Primera categoria i Rafael Perera del Natació Barcelona en Segona categoria, són els nous campions de Catalunya de Patí a Vela, en imposar-se a la resta de participants. 

Acompanyaren el podi final Peco Molet i Oriol Castellà en Primera categoria i Alex DePoorter i Ricard Plaza en Segona categoria. Nina Esteve i Anna Bordas van rebre reconeixement per ser les primers dones classificades en Primera i Segona categoria respectivament.  Nina Esteva a més a més va rebre una segona distinció per ser la millor classificada menor de 25 anys. El millor veterà fou el campió de Catalunya Rafael Parera. 

campionat catalunya patí vela - foto cedida

Finalment doncs, la competició va celebrar-se durant dues jornades, per la falta de vent del primer dia. El president del Club Mar i Vent, Rafael Farrés, va agrair a totes les persones, institucions i sponsors el suport i la implicació per tirar endavant el campionat.

L'elevada participació, ha suposat un rècord absolut en un Campionat de Catalunya d'aquesta disciplina. El Club Mar i Vent també va organitzar el Campionat de Catalunya de Patí a vela 2014. 

Ràdio Canet va oferir cobertura informativa durant tot el campionat.