Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Nit dels Museus
PUBLICAT Dimarts, 10.05.2022
banner Exposició Vistes al mar

La Casa museu Lluís Domčnech i Montaner inaugura nova exposició. Estŕ comissariada per Artur Ramon i s'hi presenten obres d'artistes catalans com Ramon Martí Alsina i Ramon Pichot Eliseu Meifrčn, Lluís Graner i d'altres artistes catalans del realisme, realitzades entre els anys 1850 i 1936.


"Vistes al mar" és el títol del poemari que Joan Maragall va escriure la primavera de 1901 durant les temporades que passà a les platjes del Maresme en companyia de la seva família i que dona nom a la mostra que inaugura la Casa museu. Una inauguració que fem coincidint amb la celebració de la Nit dels Museus.

Hi veureu pintures a l'oli i aquarel·les d'artistes com Ramon Martí Alzina, Ramon Pichot, Eliseu Meifrèn, Lluís Graner i d'altres artistes catalans que seguiren els corrents del realisme positivista de Courbet i l'escola de Barbizon, dins un arc cronològic que s'extén des del 1850 fins al 1936. 

Destacat Exposició Vistes al mar

L'exposició és comissariada per l'arquitecta Anna Renau i per Artur Ramon Navarro, antiquari de quarta generació, acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i autor de nou llibres que des d'una mirada contemporània proposen una interessant reflexió sobre el nostre llegat artístic. Mitjançant la seva activitat com a conferenciant i analista als mitjans de comunicació col·labora en la divulgació de l'art al nostre país.

Cartell Exposició Vistes al mar

Cartell Exposició Vistes al mar

Fitxer: Cartell_Vistes___web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 785.29 kB