Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 07.04.2022

El jove Unai Martinez Mestres, de 14 anys i jugador del Club Voleibol Canet, ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Voleibol per participar a les jornades de tecnificació que es faran a Almagro, a Ciudad Real, del 8 a l'11 d'abril.


Foto Unai M cedidaEn aquestes jornades els tècnics del programa de tecnificació de l'esmentada federació de voleibol, valoren la qualitat, actituds i aptituds tècniques i físiques, dels joves jugadors Sub 16, per tal d'anar-los incorporant de manera progressiva, en propers programes de formació i a les seleccions estatals de les diferents categories. Aquestes formacions estan encarades cara al futur i pensant en els compromisos que té l'esmentada federació cara a l'any 2025. 
 
L'Unai és un dels 14 joves escollits, provinents d'arreu de l'estat espanyol, essent un dels 3 catalans que han estat seleccionats i l'únic del Maresme.
El Club Voleibol Canet i l'Ajuntament feliciten a l'Unai Martínez per aquesta convocatòria i l'esperonen a seguir treballant per al seu creixement i progressió en aquest esport.
 

Notícia relacionada