Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 01.04.2022
Acte consell comarcal

El passat dimecres 30 de març al matí, el CRTTT - Escola de Teixits de Canet de Mar va acollir la presentació del primer Pla Comarcal per la Diversitat Sexual i de Gènere 2022-2025.

El pla vol ser una eina a disposició de tots els municipis del Maresme, per tal d'endegar polítiques en l'àmbit LGTBI, per tal de donar suport i afavorir les activitats dels col·lectius i persones LGTBI, amb l'objectiu que la comarca del maresme sigui espai lliure de LGTBIFOBIA.

El pla estableix 8 unitats d'acció, en camps tan diversos com l'Educació, Salut, Esports i Lleure, Cultura i Oci, Drets Laborals, etc. Durant la presentació, s'ha fet crida perquè que tots els ajuntaments de la comarca s'hi adhereixin, alhora que hi cooperin de manera transversal per desenvolupar i assolir els propòsits pretesos.


El pla ha estat presentat per la Consellera Delegada de Benestar Social i Equitat del Consell Comarcal del Maresme Sra. Meritxell Romero Pinet, Sr.   Xavier Florensa Cantons; director general de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, Sònia Albuixech Gámez, cap de l'oficina de Polítiques d'igualtat de la Diputació de Barcelona, Rodrigo Prieto de l’Institut Diversitas, S.C.C.L. i l’Asmaa  Aouattah, Coordinadora SIAD i SAI Igualtat i LGTBI del Consell Comarcal del Maresme.

Resumimatges

Han donat la benvinguda la regidora d’Igualtat de l’ajuntament de Canet de Mar Sra. Rosabel Madrid Cámara i el president del Consell Comarcal del Maresme Sra. Damià Del Clot I Trias.

Canet de Mar es va adherir a aquest Pla Comarcal LGTBI, per unanimitat de tot el plenari, en el ple Municipal del 24 de febrer d'enguany.

Han assistit a l'acte de presentació la diputada Mònica Palacin, alcaldesses, regidors/regidores de diferents municipis del Maresme, persones tècniques municipals de les àrees d'igualtat, educació, sanitat, seguretat ciutadana, Serveis Socials, una representació dels Mossos d'Esquadra, de l'ADF, d'entitats que treballen en l'àmbit de la igualtat i LGTBI.

recull imatges institucionals