Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 30.03.2022
esports banner

Aquest cap de setmana passat han tingut lloc competicions de billar i d'escacs amb participació dels equips locals. Aquest és el resultat que han fet arribar a la Regidoria d'Esports. L'equip d'Escacs està a un pas de ser campions de Catalunya, després de classificar-se per jugar la final de la seva competició.


Competicions actives i participació dels equips del club Billar Canet

A la lliga Catalana de Tres Bandes, l’Equip A de 2ª Divisió ha rebut al segon classificat, el Club Billar Banyoles. L'equip local ha perdut per un 2 a 6, on només Ricard Villegas aconsegueix la victòria en la seva partida.

L’Equip B, de 3ª divisió s'ha desplaçat a Lliçà, en l'última jornada de lliga de 3ª divisió. Han aconseguit els tres punts, que els dona dret a jugar la promoció d’ascens a 2ª divisió. Els jugadors canetencs aconsegueixen un 0 a 8 guanyant les 4 partides i jugaran la fase de promoció a 2ª divisió el proper mes de maig.

L’Equip C, de 4ª divisió, ha rebut el líder del seu grup, el club Billar Vilanova i ha perdut per 0 a 8.

Aquest proper cap de setmana, el dissabte 2 l'equip C anirà a Cervera, per jugar contra el líder del Grup A de 4ª divisió.

L'equip d'Escacs a un pas de quedar campions de Catalunya

El club d'escacs Canet va quedar 1r. del seu grup a la lliga catalana de la categoria de preferent i per tant puja de categoria a segona NACIONAL. Aquest passat diumenge 27 de març van començar els play off de les finals absolutes de la lliga catalana de campions de
grup, amb el resultat GANDESANA 4,5 - CANET 5,5.

Nova victòria doncs del Canet, que classifica l'equip per a la final contra el guanyador de les comarques gironines. Estan doncs, a només un partit de poder quedar Campions de Catalunya. Molta sort!