Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 16.03.2022

La Junta de Govern Local celebrada el passat 3 de març va aprovar l'adjudicació del contracte d'obres de renovació de l'enllumenat públic a la carretera N-II, entre els carrers Miramar i Narcís Monturiol.

tram enllumenant nII

Concretament, el contracte es va adjudicar a l'empresa ELECTRICITAT BOQUET S.L. per un import de 182.858,58 € IVA inclòs.

El tram d'enllumenat públic de la carretera N-II, entre els carrers Miramar i Narcís Monturiol es troba actualment fora de reglamentació. Concretament, està incomplint el reglament de baixa tensió i les llumeneres són molt antigues i tampoc s'adeqüen a la normativa d'eficiència energètica i de contaminació lumínica. Des de l'Àrea d'Urbanisme consideren que és necessari fer una renovació completa, tant de les columnes i llumeneres, com de la canalització elèctrica.

Recordem que la conservació i el manteniment de l'enllumenat públic és una competència municipal.

En els darrers anys hem fet una aposta decidida per la sostenibilitat i hem canviat l’enllumenat en més de 60 carrers passant gran part de la xarxa a Leds amb un estalvi energètic a l’enllumenat de la via pública de més del 20% del total.

Gràfica de despeses en KWH anuals de l’enllumenat els darrers anys: grafica despesa