Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 14.03.2022

Reunió treball crisi ucraïnaEl passat dissabte 12 de març, l'Ajuntament de Canet de Mar amb l'alcaldessa Blanca Arbell al capdavant; la regidora d'Acció Social, Àngels Isart; la regidora d'Educació, Rosabel Madrid; el regidor de Sanitat, Josep Maria Masvidal; i un representant de cada partit que forma part del consistori van reunir-se amb membres de la comunitat ucraïnesa de Canet i representants de diferents entitats de cooperació del municipi per poder conèixer les seves necessitats i establir els camins a seguir per tal que el nostre poble pugui ajudar degudament a la societat ucraïnesa i mitigar els efectes del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

Des de l'Ajuntament es va prendre nota de totes les seves necessitats i inquietuds per tal de coordinar un seguit d'accions juntament amb les entitats municipals.

L'arribada i acolliment de persones refugiades va ser un dels temes centrals de la trobada. En aquest sentit, es va informar a les persones assistents a la reunió de les vies oficials que la Generalitat té actives actualment i se'ls va facilitar els contactes de les diferents àrees de l'Ajuntament on cal dirigir-se en cas de dubtes o emergències.

Els serveis municipals de l'Ajuntament ja estan preparats per assessorar-los en els tràmits d'empadronament, escolarització i accés a la sanitat. Totes aquestes directrius venen fixades pel departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

S'habilitarà un espai dins de la pàgina web municipal on s'anirà penjant tota la informació actualitzada.