Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 09.02.2022

Presentació AUL ciutadaniaEl passat dimarts 8 de febrer, l'Ajuntament de Canet de Marva oferir una sessió informativa sobre el projecte d'Agenda Urbana Local que actualment s'està duent a terme al nostre municipi.

El regidor Lluís Llovet (Urbanisme i Pla Estratègic 2030)va ser l'encarregat, juntament amb representants de la Diputació de Barcelona i de l'empresa EuroVértice (encarregada de la redacció del porjecte) de presentar a la ciutadania aquest nou projecte que mira cap al futur.

La sessió es va poder seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

Recupera la presentació

Totes les persones que ho desitgin, poden fer arribar els seus dubtes a la següent adreça de correu electrònic: canet.agendaurbanalocal@canetdemar.cat.

Recordem que l'Agenda Urbana Local permetrà actualitzar i integrar tots els plans estratègics i d'actuació que tenim al municipi per poder fer un pla general que marqui el camí del Canet que volem en un futur. Aquest ens permetrà tenir un municipi més sostenible, amable, saludable i acollidor.

La redacció d'aquest pla estarà liderada des de la Regidoria de Pla Estratègic 2030, constarà de diverses fases on la participació de la ciutadania serà clau. 

Actualment, encara està oberta una enquesta per fer una primera diagnosi sobre el nostre poble. Podeu emplenar-la fent clic a la imatge:

boto enquesta