Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 03.11.2021
Equip El Centru -Congrés Int. Sta Susanna - cedida

"El Centru" ha estat la companyia escollida per actuar al II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, que s'ha celebrat els dies 29,30 i 31 d'octubre a Santa Susanna. Han representat l'obra "La Reina de Bellesa de Leenane.

La companyia canetenca El Centru, va ser escollida per representar l'obra "La Reina de la Bellesa de Leeane", de Martin Mc Donagh al II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.  
 
L'obra es va escenificar a la Sala de festes de l'Hotel Ona Brava de Santa Susanna, el dissabte 30 d'octubre de 2021,  dins la programació de la Mostra Nacional de Teatre ITINERA i en els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre. L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell va assistir a la representació que va tenir una gran acollida entre el públic assistent.
 
"La reina de la bellesa de Leeane" transcorre en un petit poble irlandès, on viuen Mag Folan i la seva filla Mauree. La mare manté sotmesa a la seva filla amb manipulacions per tal que l'atengui, sense que aquesta pugui viure la seva vida. L'arribada dels germans Pato i Ray Dooley, alterarà la vida d'ambdues. 
  
El Centru organitza anualment el Concurs de teatre Amateur "Premi Pedracastell" a Canet de Mar, en què l'any 2021 va ser la 47è edició del concurs de teatre i té diversos grups de teatre que produeixen cada any obres de teatre clàssic i contemporani.