Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La realització del pla serà possible gràcies a l´ajut que la Diputació de Barcelona ha atorgat a l´Ajuntament dins del Catàleg de Serveis
PUBLICAT Dilluns, 18.10.2021

Reunió redacció agenda urbana canet de marEl passat divendres 15 d’octubre al migdia, representants de la Diputació de Barcelona es van reunir amb l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i regidores i regidors de l’Equip de Govern i tècnics municipals per començar a planificar la redacció del projecte d’Agenda Urbana del nostre municipi. 

La realització de l’Agenda Urbana de Canet de Mar serà possible gràcies a l’ajut que la Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament dins del Catàleg de Serveis. Concretament, aquest ajut permetrà posar a l’abast del consistori un seguit d’eines que ajudaran a determinar, planificar i desenvolupar el Canet que volem en un futur.

destacat noticia agenda urbana

L’Agenda Urbana municipal permetrà actualitzar i integrar tots els plans estratègics i d'actuació que tenim al municipi per poder fer un pla general que marqui el camí del Canet que volem en un futur. Aquest ens permetrà tenir un municipi més sostenible, amable, saludable i acollidor.

La redacció d’aquest pla estarà liderada des de la Regidoria de Pla Estratègic 2030, constarà de diverses fases i es farà tenint present la realitat del nostre municipi des dels següents punts de vista: 

·         Model urbà

·         Població i territori

·         Economia i societat

·         Medi ambient, energia i canvi climàtic

·         Mobilitat

·         Habitatge

Des de l’Equip de Govern es considera que la participació ciutadana serà un element clau per a la realització de l’Agenda Urbana de Canet de Mar. Per aquest motiu, es crearan comissions i grups de treball per tal que les canetenques i canetencs puguin plantejar propostes, validar els passos realitzats, definir el pla d’acció i avaluar el compliment d’aquest pla.