Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
S'ha previst que les obres tinguin una durada aproximada d'unes tres setmanes
PUBLICAT Dimarts, 17.08.2021

ZONA DRASSANES DEL PLAComencen les obres d'arranjament del sistema de clavegueres de la zona de Drassanes del Pla de Canet de Mar. Concretament, les obres han començat aquesta setmana.

Els treballs de renovació del tram de clavegueres s'estan realitzant en horari nocturn (22:00h a 06:00h), un cop ha passat l'últim tren de viatgers i/o de transport especial pel punt afectat. S'ha previst que les obres tinguin una durada aproximada d'unes tres setmanes.

L'Ajuntament celebra que l'empresa ferroviària ADIF hagi accedit finalment a autoritzar tots els permisos perquè es puguin dur a terme les tasques de renovació del clavegueram i acabar amb el malestar de les veïnes i els veïns de la zona afectada.

Recordem que en un primer moment, ADIF va denegar l'autorització per poder executar les obres al·legant que l'obra projectada es troba dins d'una zona de domini públic, a només cinc metres de les vies i que, per tant, només es poden efectuar les reparacions necessàries per a la prestació del servei ferroviari o d'un servei d'interès general. En aquest sentit, des de l'empresa ferroviària es va proposar traspassar tot el tram de clavegueram a la zona de la N-II. Després de mesos de negociacions, l'Ajuntament ha aconseguit el permís per poder executar les obres i, d'aquesta manera, estalviar l'elevat cost que suposava pel veïnat dur a terme el projecte proposat des d'ADIF.

més informació COMUNICAT | L'Ajuntament de Canet segueix negociant amb ADIF per poder dur a terme les obres del clavegueram de Drassanes del Pla