Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La tanca es col·locarà amb l´objectiu d´incrementar la seguretat de la ciutadania
PUBLICAT Dimarts, 17.08.2021

adif tanquesL’empresa ferroviària ADIF  ha adjudicat a l’empresa Coymal el contracte d’obres per a l’execució d’un nou tram de tanca a la zona de la platja del Cavaió i Avinguda Maresme per millorar la seguretat de la ciutadania que passa per la zona.
 
Concretament, es tractarà d’un tancament de 450 metres a la zona nord-est, prop de l’espigó i paral·lel al passeig marítim fins al límit amb Arenys de Mar.
 
 Aquest contracte, amb un termini d'execució estimat de 5 mesos, permetrà dotar d’una tanca metàl·lica amb fonamentació de formigó  que tindrà una alçada de 2 m que s’ubicarà en aquesta zona que, fins ara, no disposava de cap mena de protecció.
 
Recordem que l’any 2017, l’Ajuntament de Canet i ADIF van arribar a un acord per tal de poder instal·lar un tram de tanca amb l’objectiu d’incrementar la protecció dels ciutadans. Amb aquest contracte, l’Ajuntament es va comprometre a col·locar la tanca de la zona on hi ha l’aparcament conegut com a ‘vagons’, mentre que ADIF s’havia d’encarregar de la instal·lació d’un tram de tanca a la zona que comprèn la platja del Cavaió i l’Avinguda Maresme.

més informació

Nota de Prema ADIF tancaments Canet de MAr (agost de 2021)

Nota de Prema ADIF tancaments Canet de Mar (agost de 2021)

Fitxer: NP_adjudicacion_nuevos_cerramientos_Canet_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 147.71 kB

NOTÍCIA | ADIF construirà un tram de tanca a la zona de la platja del Cavaió i Avinguda Maresme per millorar la seguretat