Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 05.08.2021

Les àrees de Festes, Joventut i Igualtat organitzen aquest taller pensat expressament per a la sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere, adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys.

Es farà la tarda del 8 de setembre i forma part de les activitats de la Festa Major petita.


imatge taller martells xapes i plomesAquest és un recurs que oferim gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Polítiques d'Igualtat. Es tracta d'un taller de creació de xapes on s'aprofitarà l'activitat artística conjunta per parlar amb els i les joves de forma amena i divertida sobre la diversitat sexual i de gènere.  La finalitat és afavorir una visió del gènere, sexualitats i vincles afectius lliures d’estereotips masclistes, parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere, fomentar la solidaritat vers les persones LGTBI+ visibilitzant la diversitat sexual i de gènere com a riquesa, identificar dels prejudicis sobre la diversitat sexual i de gènere existents, visibilitzar noves realitats familiars: homomarentals, homoparentals, monoparentals, famílies escollides, famílies extenses, famílies amb parelles separades, etc.

Tots aquests objectius cerquen prevenir la lgtbifòbia mitjançant la creativitat i la imaginació per abordar la diversitat sexual i de gènere, a través de l'elaboració de xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions la preferència sexual, l’expressió i la identitat de gènere.

separador web

Es durà a terme la tarda del 8 de setembre, de 17.00 a 19.00 hores i hi poden participar fins a 20 persones.

És una activitat gratuïta que es farà a la Masoveria, on hi ha l'Espai Jove, seu de la nostra àrea de Joventut i l'impartirà Sida Studi.

No cal inscripció prèvia, però si voleu més informació, adreceu-vos a La Masoveria  (93 795 46 25 - 662 655 130; canet.lamasoveria@canetdemar.cat)
o a l'Àrea d'Igualtat (canet.igualtat@canetdemar.cat).

separador web

Martells plomes i xapes - cartell