ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Pugen els casos positius a Canet de Mar entre el col·lectiu no vacunat
Davant la tendència a l´alça de contagis arreu del país, subratllem la importància de seguir complint amb les mesures i restriccions indicades des del PROCICAT
PUBLICAT Dijous, 01.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Exterior CAP

L’Ajuntament de Canet de Mar demana responsabilitat i precaució a la ciutadania davant l’augment de casos positius de COVID-19 que s’han detectat en els darrers dies al nostre municipi. Principalment, aquests positius s’han detectat entre el col·lectiu encara no vacunat.

El Centre d’Atenció Primària de Canet ha informat a l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament que en els darrers dies ha augmentat considerablement  el nombre de casos positius detectats al nostre municipi. Els responsables del CAP alerten de l’alta capacitat contagiosa de la variant Delta.

Davant la tendència a l’alça de contagis arreu del país, subratllem la importància de seguir complint amb les mesures i restriccions indicades des del PROCICAT per tal d’evitar la propagació del virus. 

Tot i la recent flexibilització d’algunes mesures, l’Ajuntament recomana seguir fent ús de la mascareta sempre i recordem que aquesta segueix sent obligatòria a l’exterior sempre que no es pugui mantenir la distància mínima d’1,5 metres entre persones i en els casos següents:

  • En qualsevol espai tancat d’ús públic o obert al públic
  • En els mitjans de transport aeri, marítim, amb autobús, o per ferrocarril, incloent les andanes i estacions de viatgers, o en telefèric, així com en els transports públics i privats complementaris de viatgers en vehicles de fins a nou places, inclòs el conductor, si els ocupants dels vehicles de turisme no conviuen en el mateix domicili. En el cas dels passatgers de vaixells i embarcacions, no serà necessari l'ús de mascaretes quan es trobin dins de la seva cabina, ni en espais exteriors de la nau quan es pugui mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres.
  • En els esdeveniments multitudinaris a l'aire lliure, quan els assistents estiguin drets o si estan asseguts quan no es pugui mantenir 1,5 metres de distància entre persones, excepte grups de convivents.

També es recomana no fer reunions i trobades socials de més de 10 persones no convivents. 

Per tal de tallar les cadenes de contagi és molt important que les persones positives i els seus contactes segueixin les indicacions sanitàries i compleixin amb la quarantena que indica el Departament de Salut. 

^