Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 25.06.2021
Festival Poesia i +

Aquesta és la 16ena edició del POESIA i + , que reivindica la trobada i la celebració col·lectiva amb propostes úniques en espais singulars, que inclouen noves veus de la poesia i noms de l'escena musical independent.

Del 30 de juny a l'11 de juliol a Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys de Mar, Alella, Mataró i Caldes d´Estrac.


El festival POESIA i + arrenca el 30 de juny a Canet amb Andreu Gomila, Toni Gomila, Silvie Rothkovic + Nunavut i Marala.

andreu i toni gomila - imatge web Poesia i +Serà a partir de les vuit del vespre al pati de l'Escola de Teixits, a la plaça de la Indústria,1 de Canet. El festival obre foc amb l'estrena d'una posada en escena dels versos del llibre 'Felanitx', en què l'actor Toni Gomila posa veu als poemes d'Andreu Gomila amb la col·laboració del músic Eduard Iniesta. Una unió de tres personalitats amb veu pròpia del panorama cultural que es reuneixen per primera vegada.

Silvie R i nunavut - imatge web Poesia i +La vetllada continua amb un altre nom imprescindible de la poesia catalana actual: Silvie Rothkovic, una veu discreta però ferma que arriba amb Nunavut, un nou projecte poètic i musical que neix de la trobada de la poeta amb el músic Jan Garrido, líder del grup Xiula.

Marala - imatge web Poesia i +Tanca la primera jornada del POESIA i + Marala, un trio format per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort que presenten 'A trenc d'alba' una proposta en què les veus s'entrellacen i els instruments passen d'unes mans a unes altres. 

L'aforament és limitat i cal fer reserva prèvia, que aquest té un cost de 3 euros. És un preu simbòlic per contribuir al compromís d'assistència dels espectadors. Tota la informació, així com la reserva d'entrades la podeu fer a través del web del festival: https://www.poesiaimes.cat


DIMECRES 30 DE JUNY


20.00 hores - Andreu Gomila i Toni Gomila, “Felanitx, orígens sentimentals” 

20.45 hores -  Silvie Rothkovic + Nunavut

21.30 hores - Marala, "A trenc d'alba"