Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
S'han col·locacat 8 línies de vida i s'ofereix un servei de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda
 
linies de vida canet

Durant aquesta temporada d’estiu, les platges de Canet de Mar s’han equipat amb més serveis per tal de facilitar l’accessibilitat dels usuaris que en vulguin fer ús. En aquest sentit, destaca la instal·lació de vuit línies de vida – dues més que a la passada temporada – que permetran ajudar als banyistes que ho necessitin a entrar i sortir de l’aigua.

Aquestes cordes, estan ubicades aproximadament de la següent manera: dues a la platja Del Cavaió, una davant de l’Estació de Rodalies, una a la zona de platja que hi ha ubicada davant de la Residència Guillem Mas, una davant de la Comissaria de Policia, dues a la zona del final de la platja de Canet limitant amb Sant Pol i s’espera que en els pròxims dies ja hi hagi instal·lada la línia de vida que falta davant de la Riera de La Torre.  

Material mobilitat platjaAquest any, també cal destacar el servei de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda que té com a objectiu garantir a tothom l’accés a la platja. Aquest servei consta d’una cadira adaptada i passeres de fusta que arriben fins a l’aigua.