Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
L'Oficina comarcal d'habitatge ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Canet de Mar per facilitar als seus ciutadans l'accés al servei sense necessitat de desplaçar-se del municipi
PUBLICAT Dimecres, 09.06.2021

Oficina d'habitatgeEls dijous, l'Oficina Comarcal d'Habitatge es desplaçarà a Canet de Mar per tal d'oferir els seus serveis a les cantenques i canetencs per tal que aquests no s'hagin de desplaçar fora del seu municipi per fer les seves gestions.

El passat mes d'abril, el plenari municipal va aprovar la realització d'un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per tal de poder apropar tots els serveis que l'oficina ofereix. Amb la signatura d'aquest conveni, l'Àrea d'Habitatge de l'Ajuntament de Canet de Mar pretén abordar dos grans eixos d'actuació. Per una banda, l'eix social, en el qual es vol garantir l'accés a l'habitatge. I per l'altre, l'eix econòmic, on es pretén influir en el preu de l'habitatge per tal de regular-lo.

El Consell Comarcal serà doncs el vector que gestionarà totes les tasques i serveis relacionats amb l'habitatge com ja s'ha estat fent fins ara.

Aquest conveni té un cost de 9.869€ anuals.

Podeu contactar amb l'Oficina d'Habitatge a través del telèfon 93 741 16 16 (centraleta) o per correu electrònic a l'adreça: habitatge@ccmaresme.cat
Per demanar cita cal trucar al 93 741 16 16.