Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
L´Àrea de Turisme vol promoure un turisme de proximitat i cultural per gaudir en família
PUBLICAT Dijous, 27.05.2021
portada notícia turisme

INSTAGRAM SEGUIDORS TURISMEL'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Canet de Mar ha estrenat aquest dijous 27 de maig el vídeo promocional 'Endinsa't a Canet de Mar. Molt per descobrir'. L'entrena s'ha fet a través del canal d'Instagram de Turisme Canet.

Aquest vídeo, d'un minut de durada, s'ha elaborat a partir de nou càpsules temàtiques que estructuren i mostren bona part de les possibilitats i atractius que ofereix Canet de Mar als visitants i turistes que venen a la nostra vila. Les possibilitats que destaca el vídeo van des de les extenses platges que tenim a la pràctica d'esports a la natura, el patrimoni cultural i arquitectònic i l'àmplia oferta gastronòmica local.

El vídeo pretén mostrar-nos les millors imatges, des de l’aire, del nostre poble. Unes vistes privilegiades que serveixen per mostrar d’una forma ràpida, espectacular i entretinguda els principals atractius de Canet de Mar.

DESTACAT TURISME PROMOCIÓ VÍDEO

La realització i publicació d'aquest vídeo promocional és una més de les accions que s'estan duent a terme per tal de poder impulsar i reactivar el turisme al nostre municipi després de la crisi sanitària causada per la COVID-19 que ens ha tocat viure. Des de l'Àrea, la regidora Ana Maria Casas ha destacat que "aquest vídeo no és una acció aïllada, sinó que forma part de la campanya de reactivació del municipi" i afirma que "Canet de Mar és un poble que té molt potencial, tant per l'entorn mar i muntanya que tenim, com per l'extensa oferta cultural, històrica i arquitectònica que ens ofereixen els mateixos carrers del municipi. Casas subratlla que "Canet és un dels millors museus modernistes a l'aire lliure".

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar volem agrair el suport de l’Agència Catalana de Turisme i de Costa Barcelona i Maresme. També al canetenc Dron Rubí, que ha estat l’encarregat d’enregistrar les imatges i a l’empresa Nicacu, que s’ha encarregat del muntatge final del vídeo. Finalment, mostrar també el nostre agraïment a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar i al festival Canet Rock per haver-nos cedit les seves imatges.