Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La presentació s'ha fet al pati del Col·legi Yglesias
PUBLICAT Divendres, 21.05.2021
Presentació llibre Dalai Chico

Aquest divendres 21 de maig, el jove canetenc Dalai Chico i Josep H. I Ubach han presentat el seu llibre 'Un viatge pels pensaments' al pati del col·legi Yglesias de Canet de Mar. A l'acte de presentació hi han assistit l'alcaldessa, Blanca Arbell i la regidora d'Educació, Rosabel Madrid.

Chico, alumne de 4t d'ESO del Col·legi Yglesias, ha explicat que el llibre ' Un viatge pels pensaments' és fruit d'un treball de recerca fet a l'escola. Concretament, el llibre recull i ens parla de pensaments i cites dels personatges més il·lustres de la nostra història. Aquestes cites estan classificades segons temàtica i destaquen personalitats de tots els àmbits com filòsofs, escriptors, polítics, esportistes, cantants, etc. Durant la presentació Chico ha destacat que també han volgut incloure cites pròpies i de persones anònimes que tenen alguna cosa per explicar.

imatge general presentació llibre dalai chicoPer la seva part, Josep H. I Ubach ha explicat que aquest és un llibre escrit a quatre mans i des de la distància imposada per la pandèmia. Tanmateix, ha destacat que ha estat un projecte molt enriquidor, ja que la diferència de gairebé 60 anys que hi ha entre els dos autors els ha permès aprendre l'un de l'altre.

Dalai Chico ha definit el llibre com un "llibre/llibreta", ja que entre cites, els autors han volgut deixar unes línies en blanc perquè el lector pugui anotar els seus pensaments i reflexions sobre la vida o sobre aquella cita concreta. L'estructura en forma de diari que presenta el llibre fa que aquest sigui perfecte per deixar a la tauleta de nit i consultar-lo abans d'anar a dormir o abans d'aixecar-se.

Abans de finalitzar l'acte, Chico i Ubach han volgut agrair el suport rebut des de l'escola i el seu equip directiu.

Podeu trobar 'Un viatge pels pensaments' a la Llibreria Traços, al Punt Clau i al Col·legi Yglesias.