Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Del 17 al 30 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 14.04.2021

logo canet m'atrapaCanet m'atrapa és un projecte de Mares Malabaristes que uneix artistes i artesans amb comerços per exposar una obra inspirada en una lectura.


S'han adherit a la campanya 92 comerços, més la Biblioteca i la Casa museu i 94 artistes i artesans, que han fet una peça inspirada en una lectura i que exposen al lloc que per sorteig els ha tocat.  

Dissabte 17 d'abril s'inicia el projecte, amb l'objectiu que tothom pugui veure el que es fa a Canet de Mar per la cultura, l'art, la literatura i el comerç malgrat la situació de pandèmia que encara ens afecta.

Les àrees de Cultura i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar hi donen suport, col·laborant en la promoció i afegint equipaments com la Biblioteca i la Casa museu com a expositors d'aquest art local.

Canet M'Atrapa forma part dels actes de celebració de la diada de Sant Jordi i la Primavera Cultural, que malauradament, per segon any consecutiu, pateixen les restriccions de control de la Covid. 

Seguiu tot el recorregut que teniu en el mapa adjunt i no us perdeu cap de les creacions. Feu fotografies i etiqueteu-les amb #canetdemar i #canetmatrapa. 

Coneixereu art i comerç made in Canet! 

canet m'atrapa cartell

canet m'atrapa cartell

Fitxer: canetmatrapa_cartell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2.91 MB

canet m'atrapa artistes  canet m'atrapa planol

En aquest vídeo la Neus Martínez i la Victòria Ibars, creadores del projecte, us l'expliquen: