Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El CAP vol localitzar a les persones d'aquesta franja d'edat que encara no se'ls ha posat la primera dosi de la vacuna de la COVID-19
PUBLICAT Dilluns, 12.04.2021
cap exterior

La passada setmana, el Centre d'Atenció Primària de Canet de Mar va completar la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys de l'Àrea Bàsica Sanitària de Canet, que inclou els municipis de Canet de Mar, Sant Pol de Mar, sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta.

Tanmateix, des del CAP volen que cap persona de la franja de població de més de 80 anys que estigui vivint en algun dels municipis que formen part de l'ABS de Canet es quedi sense vacunar. Per aquest motiu s'ha iniciat una campanya per tal de poder localitzar persones de més de 80 anys que encara no estiguin vacunades i que no hagin estat citades. L'objectiu es trobar a persones que estiguin vivint en aquestes poblacions però que no formin part del cens que la Generalitat de Catalunya ha fet arribar al centre.

En aquest sentit, es demana que aquestes persones o als seus familiars que es posin en contacte directament amb el CAP de Canet de Mar per tal de poder concretar cita prèvia per administrar la vacuna.

Es pot fer trucant al telèfon: 937 95 66 76