Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 09.04.2021
el centru logo

Cinc representacions conformen el programa de la 47ena edició del Concurs de Teatre Pedracastell que l'any passat no es va poder celebrar a causa de la Covid.
La novetat d'aquest any és que es poden adquirir les entrades per internet a la plataforma Entreapolis i també es posa en marxa una aplicació nova pel mòbil on podeu consultar el programa: https://ofiboox.com/ofi/elcentrucanet


Després d'un any pràcticament sense activitat torna el teatre a Canet. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, el proper dissabte 17 d'abril començarà la 47ena edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Pedracastell. Seran 5 representacions en total i es faran a l'envelat de Vil·la Flora a les 6 de la tarda. 

Des de l'entitat El Centru i l'Ajuntament s'ha treballat per garantir totes les mesures de seguretat i respecte d'aforament que requereix la situació pandèmica actual. Per aquest motiu s'ha posat en marxa la venda d'entrades a través del portal d'internet ENTRÀPOLIS (https://www.entrapolis.com/organitzador/associacio-artistica-teatral-el-centru-de-canet-de-mar). Per tal d'evitar aglomeracions i cues, es recomana adquirir les entrades anticipadament a través d'aquest canal.

De totes maneres, també hi ha l'opció de fer reserves mitjançant missatge de WhatsApp al telèfon d'El Centru 606990851 indicant el nom i el número d'entrades sol·licitades. I el dia de la representació hi haurà venda a la taquilla per aquells que no tinguin accés als canals digitals o els que s'hagin decidit a última hora.

Una altra novetat és l'aplicació pel mòbil d'El Centru. És una aplicació que s'obre a través d'internet i per tant no consumeix memòria del telèfon. Cal obrir l'enllaç https://ofiboox.com/ofi/elcentrucanet i un cop obert, en les opcions del navegador s'ha de seleccionar “instal·lar aplicació” (o quelcom similar en funció del model de mòbil). A través d'aquesta aplicació podreu consultar la informació del concurs, comprar entrades, accedir a les xarxes socials d'El Centru i rebre notificacions. 

concurs teatre pedracastell

concurs teatre pedracastell

Fitxer: Teatre_pedracastell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 4.84 MB