Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
24.04.2021
12:00h
 

Avís: canvi de lloc d'aquesta activitat. Finalment es farà a la plaça Universitat

Reserva d'entrades a partir del dimecres 14
https://www.entrapolis.com/entrades/presentacio-de-llibres-biblioteca-de-canet-de-mar-st-jordi-2021

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la biblioteca 937 956 037  

Aforament limitat. Activitat amb mesures preventives de la Covid 19.

Recomanem accedir una mica abans de l'inici de l'acte per evitar aglomeracions. Sigueu puntuals.

Ho organitza
Biblioteca P. Gual i Pujadas
Preu
Gratu´t
Tipus d'acte
Literatura

Un dels nostres:

A mig camí entre les memòries i s'assaig històric, Toni Cruanyes s'endinsa fins a la seva infantesa en el sí d'una família amb un avi franquista i un altre d'independentista, buscant paral·lels entre la seva història familiar i la del poble català. Editor i presentador del TeleNotícies vespre de TV· Llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme (UAB), ha estat corresponsal a Londres i París i enviat especial a Washington, 'Havana, Buenos Aires i Brussel.les entre altres ciutats. Ha publicat "Un antídot contra l'extrema dreta", De Tony Blair a Zapatero", "Una autòpsia de l'esquerra europea" i "El llarg adeu de Pinochet"

Ca la Wenling:

Una novel.la on trobem un bon pessic de la Xina de la Wenling. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d´on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d´arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat.
Gemma Ruiz Palà (Sabadell, 1975) és periodista. Des dels vint-i-un anys treballa als Serveis Informatius de Televisió de Catalunya, pràcticament sempre com a cronista cultural dels Telenotícies. Argelagues és el seu debut literari.

Fitxer Acrobat-PDF de (4.04MB)

Fitxer: Toni_Cruanyes_i_Gemma_Ruiz_Presentacio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 4.04 MB