Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 29.03.2021
Laura Pérez guanya el Gaudí de millor maquillatge per la pel·lícula La Vampira de Barcelona

Gaudí Laura Pérez - cedidaLa canetenca Laura Pérez forma part de l'equip de la pel·lícula del director arenyenc Lluís Danès. "La Vampira de Barcelona" ha estat la gran guanyadora dels Gaudí d'aquest any i la Laura ha recollit el de millor maquillatge i perruqueria, juntament amb Xavi Valverde.

En una entrevista als 4 cantons de Ràdio Canet, la Laura se sincera i explica que La Vampira de Barcelona ha estat un rodatge molt dur, perquè s'ha treballat amb un pressupost molt baix i amb un termini molt curt de temps. L'esforç ha estat premiat, ja que el film s'ha emportat 5 guardons, el de millor pel·lícula, millor direcció artística, millor maquillatge i perruqueria, millors efectes visuals i millor vestuari.

Aquest no és el primer reconeixement per a la canetenca, ja que al 2018 va guanyar el premi Butaca a la millor caracterització, juntament amb Carla Casals, per l'obra Frankenstein. Després de més de vint anys de professió, Laura Pérez ha explicat als micròfons de la Ràdio que per fi, aquests darrers dos anys, s'ha endinsat de ple en la ficció, que és el gènere que més li agrada. Els seus darrers treballs de caracterització els podrem veure a la sèrie Alma, de la plataforma Netflix i en una pel·lícula adaptació de la novel·la "Los renglones torcidos de Dios".

Escolteu l'entrevista de Ràdio Canet:  "Els 4 cantons"