Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
L'alcaldessa també ha posat sobre la taula el tema de les ocupacions
PUBLICAT Divendres, 26.03.2021
Portada notícia reunió alcaldessa i degana jutjats arenys

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell s'ha reunit aquest divendres 26 de març al matí amb la degana dels Jutjats d'Arenys de Mar per exposar-li diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana al municipi.

Reunió alacaldessa i degana jutjats arenys

Arbell ha mostrat la preocupació del consistori davant els últims fets ocorreguts a Canet i a municipis del voltant i l'alarma social que aquests han generat entre la població. En aquest sentit, ha mostrat el seu malestar davant les condemnes lleus i ineficients que reben les persones que cometen aquest tipus de delictes. La degana ha afirmat que aquest és un tema complicat de tractar, ja que els jutges estan subjectes a l'actual legislació.

Tant Arbell com la degana han coincidit en el fet que cal dur a terme una política integradora per tal d'evitar que joves d'entre 16 i 25 anys cometin aquest tipus de delictes.

L'alcaldessa també ha posat sobre la taula el tema de les ocupacions i de les màfies d'aquest sector. Arbell ha traslladat a la degana dels jutjats d'Arenys de Mar la problemàtica que actualment viu el nostre municipi en relació amb aquest tema. Tanmateix, la degana ha assegurat que els jutjats es basen sempre en expedients tot i que ha reconegut que entén la preocupació de l'Ajuntament, ja que aquesta és la institució més propera a la ciutadania.