Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 02.03.2021

taller empresesDes de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar s'informa que comencen les formacions per a empreses  autònoms d'aquest 2021.

Enguany, les formacions comencen amb un nou curs que permetrà a les empreses fer un salt a la gestió digital del negoci per poder adaptar-se als canvis d'hàbits de consum accelerats per les circumstàncies que ens està tocant viure.

Concretament, iniciem les formacions amb el curs 'Adapta el teu negoci al comerç electrònic' que anirà a càrrec d'Oriol Pastor, consultor d'empreses i expert en competitivitat, processos i operacions e-commerce. Amb aquest curs, aprendràs els conceptes bàsics de gestió de producte, gestió d'estocs i fiabilitat organitzativa, imprescindibles per començar a vendre online aprofitant millor el temps que inverteixes en el teu negoci.

Es realitzarà els dies 16 i 18 de març de 10 a 13:30h., iel 25 de març de 11 a 12h. en format ONLINE a través de la Plataforma ZOOM.

Organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Si vols participar en aquesta formació, només cal apuntar-te o demanar informació a través del correu electrònic demperedd@canetdemar.cat o del telèfon 697178033

Més informació en el document adjunt en aquesta notícia:

Programa comerç electrònic formació 2021

Programa comerç electrònic formació 2021

Fitxer: Programa_Comerc_electronic2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 180.79 kB