Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 24.02.2021

Imtge compres segures unsplashDes de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Canet de Mar ens han fet arribar la 'Guia de Consum per a la gent gran' que publica l'Agència Catalana de Consum.

Concretament, l’Agència Catalana de Consum ha reeditat aquest document amb la finalitat de fer-la arribar a totes les llars on viuen persones grans, un dels col·lectius de consumidors que, d’acord amb el Codi de consum de Catalunya, gaudeix d’una protecció especial.

El fet d’estar ben informats ens apodera com a consumidors o consumidores, per això és important conèixer els drets i deures i la manera de fer-los valer. 

A Canet de Mar, podreu trobar aquesta guia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner i a l'Edifici de Vil·la Flora.

També us la podeu descarregar a través d'aquest enllaç.

Recordem que abans de comprar un producte o contractar un servei hem de tenir tota la informació sobre:

  • Les característiques
  • Les condicions de venda
  • L’establiment i dades empresa
  • La garantia

Recordeu que, en cas de disconformitat amb la compra o la contractació, primer cal  reclamar a l’empresa a través d’un mitjà que en deixi constància  com un full oficial, formulari web, trucada amb número d’incidència, etc. Si no rebem una resposta satisfactòria abans d’ un mes, podem contactar amb el servei públic del consum del nostre municipi o amb l’Agència Catalana del Consum.

Contacte: Servei OMIC a Canet de Mar - a través del correu electrònic: canet.omic@canetdemar.cat

Web Gencat Consum - a través de la seva pàgina web 

GUIA CONSUM PER A LA GENT GRAN (Agència Catalana de Consum)

GUIA CONSUM PER A LA GENT GRAN (Agència Catalana de Consum)

Fitxer: Guia_de_consum_per_a_la_gent_gran.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 221.65 kB