Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Aquest diumenge, les ciutadanes i ciutadans triaran els 135 diputats i diputades que formaran el Parlament de Catalunya
 

A les 9 del matí d'aquest diumenge 14 de febrer començarà la jornada electoral per triar els 135 diputats i diputades que representaran a la ciutadania al Parlament de Catalunya. 

Aquestes són unes eleccions marcades per la pandèmia sanitària de la COVID-19. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha treballat intensament per tal de poder garantir que les canetenques i elscanetencs puguin exercir el seu dret a vot d'una forma segura. D'aquesta manera, s'han preparat els col·legis electorals del municipi amb l'objectiu d'evitar el contacte entre persones i evitar aglomeracions. 

Podeu consultar tota la informació relacionada amb aquestes eleccions a Canet de Mar a través d'aquest enllaç

Inici de la jornada electoral A les 8 del matí ha arrancat la jornada amb la presentació dels membres titulars i suplents de les meses. A les 9 del matí, un cop constituïdes totes les meses, s'han obert els col·legis. Tot i la pluja que ens acompanya, hem iniciat les votacions sense cap incidència destacada, llevat de les incomoditats provocades per la pròpia pluja.

Participació a les 13.00 hores La participació a aquesta hora és del 25,35% (un 9,24% menys que a les eleccions del 21/12/2017).

Participació a les 18.00 hores

La participació a aquesta hora és del  45,93% (un 21,78%  menys que a les eleccions del 21/12/2017).

Participació a les 20.00 hores

La participació al nostre municipi un cop tancants els col·legis i fet el recompte de vots és de 52,86 %. (un 29,19 % menys que a les eleccions del 21/12/2017).

Estat dels col·legis electoralsEn aquest espai, podeu consultar l'ocupació dels col·legis electorals a temps real a través de pestanyes de diferents colors.

afluència de gent col·legis electorals per colors llegenda

  • Envelat de Vil·la Flora

Poca afluència de gent

  • INS LLuís Domènech i Montaner

Poca afluència de gent

  • Pavelló d'Esports Municipal

Poca afluència de gent

  • Pista d'Hoquei 

Poca afluència de gent

 Eleccions desembre 2017