Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 08.02.2021

Malgrat ser un any complicat també per al món de l'esport a causa de la pandèmia, Marta Also s'ha penjat al coll la medalla de bronze del Campionat d'Espanya absolut 2020.

Informació Acció Social

Marta Also - reconeixement ajuntamentAquest dissabte ha tingut lloc a la Sala de plens de l'Ajuntament, un acte de reconeixement dels mèrits esportius de la judoka canetenca Marta Also Montserrat. Ha estat amb un grup reduït de persones, per tal de complir amb les mesures i les restriccions per evitar la propagació de la COVID-19. 

La Marta ha rebut un trofeig, de mans de l'alcaldessa Blanca Arbell i del regidor d'Esports, Pep Tenas, que l'han felicitada i li han desitjat sort i coratge per mantenir els èxits aconseguits i seguir sent ambaixadora esportiva del nostre municipi.

Marta Also es una de le millors judokes d'Espanya. Prova n'és la medalla de bronze aconseguida fa dos mesos al Campionat d'Espanya. Aquest 2020 ha estat un any complicat, a causa de la pandèmia, amb poques competicions i dificultats per a l'entrenament dels esportistes. Per això, mantenir la forma i els èxits encara fa més gran el mèrit de la Marta.

Actualment viu entre Madrid, on treballa en un col·legi, i Canet. A l'agost farà 25 anys. Porta més de deu anys competint al màxim nivell i manté intactes les ganes i l'energia per seguir-ho fent. Felicitats.