Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 14.12.2020
és canet comerç nadal

El passat divendres 4 de desembre, Canet va donar el tret de sortida a les festes nadalenques d'aquest 2020 amb la tradicional encesa de l'enllumenat nadalenc que cada any omple de màgia els carrers del nostre municipi.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha treballat per tal de fomentar que la gent es quedi a consumir  en els bars i els restaurants del municipi i aprofitin el gran ventall de comerços que hi ha a Canet per fer aquí totes les compres de Nadal, tot gaudint de l'ambient nadalenc i respectant les normes de seguretat.

Segueix aquests consells per comprar de forma segura.

Ti´de Nadal solidari mercatDissabte 19 de desembre a les 1 hores del matí, l' Associació Venedors de la Plaça Mercat ha organitzat una activitat essencial en aquestes dates i faran cagar el Tió del Mercat.

Per poder participar, cal aconseguir un tiquet fent qualsevol compra a la Plaça. Un cop realitzada qualsevol compra a la Plaça, cal que canvieu el tiquet facilitat a la parada per un especial que us donaran a la parada 'Pollastres i més'.

No et quedis sense regal.

Aquesta activitat és NOMÉS per a nenes i nens de 0 a 100 anys!

Tots els beneficis obtinguts aniran destinats a la gent necessitada que hi ha al nostre poble.

Al carrer, NADALES!

MUSICARRERS

Per reforçar l'ambient nadalenc als carrers del nostre municipi, des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament s'ha organitzat una nova edició del 'Musicarrers'.

En aquesta ocació, els vehicles oferiran cançons nadalenques per tot el poble durant els dies 18, 19, 23 i 24 de desembre a parir de les 18 hores i fins a les 20 hores del vespre.

Els dies 4 i 5 de gener, el vehicle itinerant amb música de Nadal, animarà el centre comercial del municipi des de les 18 hores de la tarda i fins a les 20 hores del vespre.

Banner nadal sense covid