Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 14.12.2020
Reis 2021

Ses Majestats  els Reis de l’Orient van confirmar, el passat 20 de novembre, que el pròxim dimarts 5 de gener faran la seva tradicional visita a Canet de Mar. Tanmateix, davant la situació causada per la pandèmia de la COVID-19, des de la Colla de Reis de Canet i l’Ajuntament s’ha treballat conjuntament per tal d’oferir una alternativa a la cavalcada de cada any amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Enguany, es proposen les següents activitats:

BÚSTIES REIALS

Les noves mesures i restriccions per evitar la propagació de la COVID-19 publicades des del govern de la Generalitat de Catalunya han obligat a cancel·lar l’arribada del missatger reial a Canet de Mar prevista per aquest diumenge 27 de desembre.

Per tant, aquest any no hi haurà cap patge, a peu de carrer, recollint les cartes que les canetenques i canetencs volen fer arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient. Tanmateix, amb la voluntat de poder fer arribar tots els desitjos a Ses Majestats, la Colla de Reis de Canet instal·larà 5 bústies reials ubicades a 5 punts diferents del municipi perquè tothom pugui deixar-hi la seva carta.

Les bústies estaran disponibles des de dilluns 28 de desembre i fins dimarts 5 de gener al matí.

On les podem trobar?

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores

Matins, de dilluns a dissabte, de 7 a 14h. Divendres també tarda, de 17,30h a 20h.

Matins de 8:30 a 13:30 hores i tardes de 17 a 20 hores. Dissabte 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Matins de 9 a 13 hores i tardes de 17 a 20 hores.

Matins de 7:45 a 13:30 hores i tardes de 16:30 a 20 hores. Diumenge obert només en horari de matins.

També pots fer arribar la teva carta a Ses Majestats a través del correu electrònic patgereialcanet@gmail.com

Recepció reial

Els jardins del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil – Escola de Teixits de Canet de Mar s’ompliran d’il·lusió i màgia per tal d’acollir la recepció reial que Ses Majestats els Reis d’Orient faran a els habitants del municipi.

Durant la recepció es farà un recorregut ple de màgia per diferents escenaris fins a arribar a l’audiència amb Ses Majestats. 

Per tal de poder formar part d’aquesta recepció, cal fer una inscripció prèvia, ja que l’aforament al recinte és limitat i controlat. Es podrà entrar en grups d’un màxim de 6 persones de bombolles pròximes. IMPORTANT: L’entrada a l’esdeveniment és múltiple (amb una sola entrada hi podran accedir fins a sis persones que convisquin).

Reserva entrada boto amb enllaç

L’entrada es realitzarà de forma esglaonada a través del barri ubicat a la pista de la Plaça Universitat.

Preguem que es respecti al màxim l’horari de la cita amb Ses Majestats per tal d’evitar aglomeracions a la zona d’accés. 

Els horaris disponibles per a la recepció reial van des de les 16 hores de la tarda  a les 21 hores del vespre del dia 5 de gener. 

Aquest any, per evitar la propagació de la COVID-19, els Reis no entregaran personalent els regals als nens i les nenes abans d'anar a dormir. Tots els regals seran entregats durant la nit del 5 al 6 de gener. Per poder fer el repartiment amb total seguretat, Ses Majestats ens demanen que tots els membres de la familia estiguin dormint dins la seva habitació i que no surtin.

Declaració Responsable

Declaració Responsable

Fitxer: Autodeclaracio_Responsable.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 146.19 kB

Banner nadal sense covid