Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 14.12.2020

Missatge regidora festes

Un Nadal que sempre recordarem

Estimades amigues i amics,
Benvolguts canetencs i canetenques,

Un Nadal més, i ja en portem 18, arriba a les vostres mans aquest tradicional i petit cançoner que ens acompanyarà durant els dies més màgics de l’any per celebrar les Festes de Nadal 2020. Seguint amb la tradició, aquest Cançoner ens anuncia, amb il·lusió, compromís i moltes hores de dedicació, els actes programats per aquest any.

Enguany, les Festes de Nadal també es veuran condicionades per la COVID-19. Per raons de seguretat, per limitacions d’aforament, per complir amb les restriccions horàries i, en definitiva, per evitar la propagació del virus, moltes activitats i actes tan tradicionals com el Tió de Nadal, les Campanades o el ball de Cap d’Any no s’han pogut incloure dins de la programació d’aquest Cançoner. Però, tot i les circumstàncies alienes a la nostra voluntat i les dificultats dels moments en els quals ens toca viure, no es podia deixar passar l’oportunitat de compartir i gaudir d’alguns moments, molts d’ells molt especials, amb totes i tots vosaltres.

Així doncs, amb esforç, una gran dosi d’imaginació i creativitat, i gràcies a la col·laboració i participació de moltes voluntàries i voluntaris, em plau anunciar-vos que els Patges Reials i els Reis Mags seran presents a Canet de Mar per fer arribar la seva màgia i per estendre la il·lusió a tothom i, en especial, a les nenes i nens de Canet.

Aquest any, us demano i desitjo que cuideu els uns dels altres, que celebreu les Festes de Nadal en companyia de la família, dels éssers més propers, que useu els espais públics del municipi amb seny, respectant les distàncies i que gaudiu amb seguretat i confiança dels nostres carrers, places, comerços, bars i restaurants, amb un somriure sota la mascareta.

Espero i confio que, més aviat que tard, ens tornarem a veure omplint els carrers i les places del nostre estimat poble amb la força, l’alegria i l’entusiasme que ens caracteritza i que fa de Canet de Mar, un poble viu, càlid, culte i en constant evolució.

Fins aleshores, us envio una forta abraçada i el desig d’un favorable, humanitari i millor 2021, per a totes i tots.

Cuideu-vos i sigueu felices. Bones Festes!