Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Medi Ambient habilitarà tres punts de recollida especial de paper i cartró i arbres de Nadal
PUBLICAT Dilluns, 07.12.2020
Camió recollida porta a porta canet

El calendari de la recollida de residus porta a porta a Canet de Mar patirà canvis durant les festes de Nadal perquè el personal de l’empresa pugui gaudir d’aquestes dates tan assenyalades.

Concretament, els dies 24 i 31 de desembre de 2020, a la nit, no hi haurà recollida de residus d’orgànica i envasos. Tanmateix, per tal de garantir el servei a la població, mantenint les freqüències de recollida setmanal de cada fracció, s’ha modificat el calendari:

Captura calendari porta a porta modificacions nadal 2020

Per tant, els divendres 25 de desembre i 1 de gener es recollirà l’orgànica i els envasos (que es recullen dijous) i no es recollirà el paper i cartró. I els dissabtes 26 de desembre i 2 de gener es recollirà el paper i cartró que no es va recollir divendres més l’orgànica com es recull sempre.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canet, com cada any, habilitarà tres punts de recollida especial de paper i cartró i arbres de Nadal.

  • Parada bus de Comediants
  • Carrer Mercat
  • Rda. Dr. Anglès/carrer Ausiàs March

Mapa punts de recollida especial paper i cartró + arbres de nadal

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l’àrea trucant a l’Ajuntament (93 794 39 40) o enviar un correu electrònic a l’adreça canet.mediambient@canetdemar.cat.

Cartell nadal recollida porta a porta

Cartell nadal recollida porta a porta

Fitxer: Cartell_recollida_residus_nadal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 215.3 kB